Dissabte dia 15 de febrer  Multireferèndum, amb la col.laboració del Col.lectiu Singulars, va organitzar una Jornada a la Nau Ivanow de Barcelona: Democràcia Directa, més enllà de la delegació del poder i de la lògica de la representació.

La Jornada va congregar més de 150 persones, que van seguir la presentació del Multireferèndum per part de Gerard Batalla de Som lo que Sembrem i les ponències de Itziar González Virós, Marc Parés i Raimundo Viejo Viñas.  Gerard Batalla va apel.lar a una
 arrel desobedient i insubornable de la gent d’aquest país, per transformar les coses. Marc Parés va expressar la sensació que la participació des de dalt, canalitzada per  els partits i les institucions ha fracassat i que cal una ciutadania autoorganitzada que prengui la iniciativa política. Raimundo Viejo va fer unes reflexions entorn l’origen  de la por i el control de la ciutadania a través d’aquesta per part de la governança, i com ens  cal perdre la por i prendre riscos. Itizar Gonzalez,  i moltes persones del public després, van insistir en la idea que cal una crítica dura a la democràcia actual, que no podem continuar vivint en aquesta Transició d’estructures fixes, autistes i paràsites, i que cal una transformació profunda  de paradigma i de les bases de la democràcia.   A continuació va haver-hi un debat obert  amb el públic i amb la  presència de membres de diferents  col.lectius i partits (Xavier Domenech del Procés Constituent, Jordi Martí Font de la CUP, Blai Dalmau del grup de Reflexió per l’Autonomia i Kenneth Peiruza de Pirates), on es va reivindicar amb força la paraula democràcia recuperant-la d’un poder que l’ha segrestat, i es va coincidir en que una democràcia més real hauria de ser una democràcia molt més directa.
En aquesta Jornada es va anunciar el recolzament públic de  Procés Constituent al Multireferèndum i es van engegar grups locals a Barcelona.
Ara hi ha la possibilitat de continuar el Debat de dissabte, participant  en un Debat digital obert que hem  estructurat a partir de frases i idees que van sorgir durant la Jornada. Es pot participar des de la web de www.multireferèndum.cat, i restarà obert durant  unes setmanes. http://www.deliberaweb.com/index.php?seccio=veureforum&veureid=1149&llegir=1. Només cal un registre immediat a la web delibera.
Les fotos inclouen moments de la presentació del Multireferèndum per part del Gerard Batalla, de les ponències, del Debat obert, de l’estona de descans a mig matí i del dinar i posterior sobretaula musical d’algunes de les persones que van assistir al acte.