LOGO-COLORbaixa

Roda de premsa de MULTIREFERÈNDUM 2014

Dijous 20 de febrer, els col·lectius promotors faran públiques les temàtiques que seran sotmeses a referèndum popular aquesta primavera

El proper dijous dia 20 de febrer a les 11.00 del matí tindrà lloc la presentació pública pels mitjans de comunicació de  la campanya  MULTIREFERÈNDUM 2014.

Entorn aquesta proposta s’hi apleguen múltiples col·lectius i persones amb l’objectiu comú d’organitzar  un primer Multireferèndum aquesta primavera, on diversos moviments socials plantejaran qüestions rellevants referents a temes que ens són comuns. Són més de 25 col·lectius i organitzacions les que ja hi donen suport a l’inici de la campanya.

Els grups promotors explicaran quines són les temàtiques que seran sotmeses a referèndum popular així com el calendari de mobilitzacions i campanyes. Aquests grups promotors són:

  • Som lo que sembrem
  • Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute + CUP
  • Xarxa per la sobirania energètica
  • Plataforma Aigua és vida
  • Multireferèndum +  diverses comissions promotores d’ILPs rebutjades

Així mateix, l’acte comptarà amb la presència de persones de trajectòria històrica en el sí de lluites socials i al territori  d’aquest país que donen suport a la iniciativa com Ada Colau (PAH), Xavier Domènech (Procés Constituent), Raimundo Viejo (Artefakte), Itziar Gonzàlez (Parlament Ciutadà), Àngels M.Castells (Dempeus per la Salut Pública),Pep Riera, Josep Pàmies, Emili Aguilera (Unió de Pagesos-Sector ecològic), Pep Martí (Plataforma Defensa Salut Pública), Maria Moron (Ca la Dona), Iolanda Fresnillo (CUP), Llorenç Planagumà, Ada Llorens (Unió de Plataformes), Josep Cabayol (Sicom), Portaveu de la ILP Renda Garantida, que posteriorment atendran també als mitjans.

Les organitzacions que donen suport inicial en el moment de llençar aquesta campanya:

Som lo que sembrem / Assemblea de Plataformes d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Catalunya /  Parlament Ciutadà / Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute / Associació Dempeus per la Salut Pública / Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida / CUP / Procés Constituent / Pirates de Catalunya / Plataforma Aigua és vida / Xarxa per la sobirania energètica / Alternativa Verda Assemblea del 15M Sarrià-St.Gervasi / Associació Naturalistes de Girona / Ateneu La Torna / Ca la Dona / Col·lectiu a les Trinxeres / Dia de la Terra / Ecoconsum / Independència per canviar-ho tot Ponent-Pirineus / Plataforma Aturem el Fracking / ADENC / Raons Públiques/ Plataforma pel Dret a la Salut / Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària / Raons Públiques del Poble Sec / Revista Sobirania Alimentària, Biodiversitat, Cultura / Slow food Terres de Lleida / Unió de Pagesos-sector ecològic / Unió de Plataformes (més de 70 plataformes pel territori) / Universitat Indignada/ Ecologistes en acció

Contacte de la Comissió de Premsa i Equip de Coordinació de Multireferèndum

Telèfon de contacte per la roda de premsa: 638 87 89 58

www.multireferendum.cat

multireferendum@gmail.com

https://www.facebook.com/multireferendum

@multireferendum