DIA: Dimarts 15 d’abril
HORA: 17.00 h
LLOC: Torre del Pretori, passeig sant Antoni, 6, Ciutat de Tarragona.

memeeinaEl proper dimarts dia 15 d’abril a les 17.00 hores a Tarragona tindrà lloc l’anunci davant mitjans de comunicació de les preguntes definitives, generals i locals, que seran sotmeses a referèndum popular el proper dia 25 de maig, així com les convocatòries de vot.

Entorn aquesta proposta s’hi apleguen múltiples col·lectius i persones amb l’objectiu comú d’organitzar  un primer Multireferèndum aquesta primavera, on diversos moviments socials plantejaran qüestions rellevants referents a temes que ens són comuns. Són més de 40 col·lectius i organitzacions les que ja hi donen suport.

Els grups promotors explicaran quines són les preguntes definitives que seran sotmeses a referèndum popular. Hi intervindran portaveus dels següents grups promotors:

+ info
Contacte de premsa: 638 87 89 58

comunicacio@multireferendum.cat