L’acte forma part de la programació de debats que Multireferèndum està organitzant arreu del territori

Ahir va tenir lloc el debat central sobre la pregunta local del Tarragonès, l’Alt Camp i el Baix Camp que serà sotmesa a votació en multireferèndum: Vols que el BcnWorld es tiri endavant? 

Van participar en el debat sobre el model laboral de Bcn World, Jordi Salvador @jsalvadorduch- secretari general de la UGT de Tarragona- i Jordi Martí @jordimartifont_ -de CGT Catalunya-.

Posteriorment i en taula rodona i de debat sobre els pros i contres del model del Bcn World, com també Joan Pons, portaveu de la Plataforma Aturem BcnWorld; Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla; Robert Casadevall, professor de la URV expert en planificació territorial; Antonio Russo, professor de la URV expert en turisme i Montse Gómez, coordinadora del Grup de Treball de Joc Patològic del Col·legi Oficial de Psicòlegs.

El debat va tenir lloc dimecres 7 de Maig a les 19’30h, a l’aula 201 del Campus Catalunya, de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili (Av Catalunya, 35 -Tarragona). Tot el debat es va poder seguir en directe per streaming i és al canal de multireferèndum.

Altres debats centrals a Barcelona, dissabte 10 de maig

D’altra banda, el proper dissabte 10 maig tindran lloc els següents debats centrals a la ciutat de Barcelona:

Debat sobre Transgènics
Per informar-se i debatre sobre la pregunta general que serà sotmesa a referèndum: “Quin tipus d’agricultura voleu que hi hagi a Catalunya?”
Dia 10 de maig, de 10:00h a 14:00 hores al C.A.T Tradicionàrius. Amb Jordi Pigem, Jose Ramon Olarieta, Júlia Llados, Pep Riera, Sergi Solà i Xavier Sans.

transgenics-10M

Debat sobre Energia: L’energia a les nostres mans? Energia i democràcia
Per informar-se i debatre sobre la pregunta general que serà sotmesa a referèndum: “Voleu que la ciutadania de Catalunya estableixi un control democràtic directe sobre el sector energètic?”
Dia 10 de maig, de 17:00h a 20:30 hores al Pou de la Figuera. Amb Antoni Baños, Gerardo Pisarello, Maria Campuzano, Lluc Peláez i Pablo Cotarello.

energia-10M

Altres debats de la setmana, els trobareu tots a l’agenda del web

Al Penedès:

  • Dia 6 de maig a Vilafranca del Penedès ( a L’Escorxador)  a les 19,30h. Taula rodona sobre transgènics i energia.
  • Dia 9 de maig a Vilafranca del Penedès (a l’Escorxador) a les 19,30h. Xerrada: “Amb la UE i el deute il.legítim NO tenim futur”.
  • Dia 9 de maig a Sant Sadurní d’Anoia (al Casal d’Entitats) a les 19h. Xerrada sobre transgènics.
  • Dia 11 de maig a Llorenç del Penedès a les 19h. Passi del documental i debat: OGM: Organisme modificat genèticament amb el posterior debat.

Al Vallès:

Dia 7 de maig a les 19 hores a l’Ateneu Molí d’en Ral de Caldes de Montbui, xerrada-debat sobre els transgènics amb l’Aitor Urkiola de GRAIN  i Júlia Llados de Som Lo Que Sembrem.

A hores d’ara ja hi ha més de 100 taules de vot registrades del Multireferèndum per al 25 de maig. La taula de democràcia encara no està parada, al web trobareu tota la informació per a donar d’alta una mesa així com els argumentaris de les preguntes.