Com ja sabeu entre totes i tots estem fent possible la primera experiència de referèndum múltiple popular al Catalunya. Per aconseguir-ho necessitem fer front a una multitud de despeses que estem afrontant gràcies al micro-mecenatge http://goteo.org/project/multireferendum.

El cas és que no falten ni 24 hores per poder col·laborar econòmicament per fer realitat amb tot el seu potencial d’iniciativa que reivindica la democràcia directa a partir de l’experiència practica.

Si voleu decidir sobre #Transgènics, #Deute, #Energia, #LleideILP, #BarcelonaWorld, #MAT i #AiguaLleida us un últim esforç mitjançant http://goteo.org/project/multireferendum. Per a qualsevol problema poseu vos en contacte amb nosaltres.

No cal recordar que tota la feina feta queda al servei de properes edicions, on vosaltres mateixos o nous col·lectius puguin utilitzar aquesta eina cooperativa per fer realitat un nou Multireferèndum per tal de poder desencallar altres problemàtiques.

Salut DemocrÀcia i Bons Aliments

Comissió Promotora de la primera onada del Multireferèndum 2014