Tanquem el cicle de debats a Barcelona amb l’últim d’ells, el de les Iniciatives Legislatives Populars amb referèndum vinculant, que farem aquest divendres dia 16 a les 19h a l’Ateneu Nou Barris, Hi participaran l’Ada Colau, Gerard Batalla, Raimundo Viejo Viñas, Gerardo Pisarello, i l’Itziar González Virós com a moderadora.També participaran Isabel Vallet, diputada al Parlament per la CUP-AE, i Javi Lechón de la Plataforma de l’Auditoria Ciutadana pel Deute entre d’altres.
Després d’aquesta taula de debat i en el mateix Ateneu,  donarem el tret de sortida de les votacions presencials que comencen justament a l’endemà, amb un acte en què  explicarem a l’escenari com es fa per #PararUnaTaula el dia 25M i  convidarem a pujar a votar i a participar a tothom.  Després hi haurà sopar  al bar de l’Ateneu, i  en acabar, MultiRF convidarem a un glop a la salut de totes.
cartell16MILP
A Reus es fa el dia 15 el debat sobre el deute il.legítim amb la participació de Josep Manel Busqueta i Marcus Hoffman en un cara a cara, i a Tornabous es fa el debat central sobre energia el dia 17, en el marc d’una festa popular al poble. A Lleida la Plataforma en Defensa dels serveis públics que ha plantejat la pregunta local que només es vota a la ciutat de Lleida, també organitza un debat en profunditat sobre l’abastament del servei d’aigua de Lleida el mateix dissabte 17.
A partir d’aquí encarem ja la recta final del Multireferèndum, amb l’objectiu de parar moltes taules el 25 de Maig i convertir el país en una gran festa per una democràcia més directa, real i d’arrel. A dia d’avui, més de 200 taules estan ja donades d’alta  a la web, 172 d’elles pel dia 25 i la resta seus de vot anticipat.
Multireferèndum i els diferents grups promotors de pregunta esperem moltes més de 200  taules als carrers de tot el país el diumenge 25 de Maig!! En els propers dies se sabran els números definitius.
A l’agenda de www.multireferendum.cat trobareu la resta d’actes al territori aquests dies, com una interessantissíma taula rodona sobre transgènics a Sabadell (casal Pere quart, a Rambla 69, dimecres 14 de maig, 19 hores).