A hores d’ara s’han inscrit 304 taules de vot: 101 de vot anticipat ( del 17 al 24 de maig) i 203 per al 25M.

Comença el vot anticipat del multireferèndum alhora que es tanca el registre de meses de vot.

Ahir a la nit es donava el tret de sortida a la campanya de vot anticipat del Multireferèndum, a l’Ateneu popular de 9 barris, que va acollir el debat sobre la pregunta “Voleu que el grup promotor d’una Iniciativa Legislativa Popular pugui sotmetre la seva proposta a referèndum vinculant?”. El debat va comptar amb la participació de Gerard Batalla, Ada Colau, Gerardo Pisarello i Raimundo Viejo, i va ser moderat per Itziar González.

Avui ja s’ha pogut votar a Solsona, Tornabous, i Lleida. Precisament, a la ciutat de Lleida la policia municipal ha fet enretitar la mesa de vot per no haver demant permís per instal·lació a la via pública.

Martí Boada votant avui a Solsona

Martí Boada votant avui a Solsona

La Junta Electoral de Girona autoritza la celebració del Multireferèndum

Tot i que la celebració del multireferèndum ha estat autoritzada per la Junta Electoral de Girona mitjançant una ressolució autoritzant la celebració del multireferèndum a la província en la que la “autoritza la celebració de la consulta sol·licitada, sempre que no es faci cap acte que impliqui directament o indirectament actes de campanya electoral a favor o en contra d’un partit polític, d’una opció política, o d’algun candidat a les eleccions” i que les meses s’instal·lin a més de 100 metres dels col·legis electorals.